Vårt uppdrag

Din hälsa är den viktigaste tillgången. Det är den som gör det möjligt för oss att njuta av livet, vara tillsammans med våra familjer och vara delaktiga i allting. Ordspråket i en sund kropp är ett hälsosamt sinne är helt sant. Och det enda vi kan göra är att ta hand om oss själva, för hälsa är inget man kan köpa.

Och låt oss vara ärliga, människors liv är galna nu för tiden! Vi har ständigt bråttom, och det slutar med att vi hoppar över måltider och inte hinner träna. Det är minst sagt svårt att försöka få in en måltidsplan och träning mellan familjeliv och arbete. Det är därför vi har lagt våra ansträngningar på att utveckla lösningar som är lätta att använda, enkla att passa in i ditt schema och som faktiskt ger resultat.

Men den främsta drivkraften kom från våra grundares personliga kamp för att komma tillbaka till en hälsosam kroppsvikt. Du kan läsa hennes berättelse nedan.

Vår grundare

Krislin Kuuskemaa (1)
Krislin • Mamma till 2 pojkar • Hobbies: matlagning, camping • -40kg

Min resa med att leta efter de bästa viktminskningsprodukterna började efter att jag födde min andra son. När jag födde min första son var jag mycket yngre och hela upplevelsen var mycket lättare. Men den andra graviditeten tog verkligen ut sin rätt på min kropp.

Jag gick upp över 40 kg trots att min kost var mycket hälsosam och det var bara mestadels hårt fysiskt och jag trodde att vikten skulle sjunka direkt efter förlossningen. Men det gjorde den inte. Oavsett hur jag åt eller hur mycket jag försökte (låt oss vara ärliga, med att sköta ett hushåll och uppfostra två barn finns det verkligen ingen tid) att träna, kämpade jag verkligen för att komma tillbaka i form.

Jag började därför leta efter produkter, tekniker och tjänster som var effektiva och inte särskilt tidskrävande. Detta blev min passion och blev så småningom en salong. Av alla tekniker och produkter har Inframat dock fortfarande visat sig vara den mest effektiva (och kostnadseffektiva) av dem alla!

Shopping Cart